Wil je van je klachten af? Heb je al van alles geprobeerd?

Werkwijze

Bij de intake bespreken we uitgebreid je hulpvraag, je ziektegeschiedenis en andere factoren die een invloed op je gezondheid kunnen hebben. Graag kijk ik ook naar reguliere diagnoses, medicatie, suppletie en onderzoeksresultaten. Ik heb geleerd om symptomen aan organen of hormoonstelsels te koppelen, soms weet ik direct hoe het probleem op te lossen, maar vaak wil ik beter onderzoek doen naar je klachten. Hierbij gebruik ik de informatie uit mijn PNI opleiding en soms ook wetenschappelijk onderzoek, hiermee kan ik vaak de ontstaansgeschiedenis herleiden en ook de therapie bepalen.

Ik werk heel graag met ontlastingsonderzoek, waarbij de darmflora (microbioom), spijsvertering en het immuunsysteem in de darmen onderzocht worden, maar ook hormoonbepalingen, voedselintoleranties en verstoorde energiehuishouding kunnen onderzocht worden.

Ik doe een voorstel om direct je klacht te verlichten, maar ook om de oorzaak zo goed mogelijk weg te nemen. Uiteraard stem ik deze plannen met jou af!

 

 

Voor wie kan kPNI therapie helpen?

Eigenlijk kan een kPNI therapie voor iedereen die handvatten wilt voor de verbetering van zijn gezondheid uitkomst bieden. Jong en oud. Het kan  bij een acute situatie maar het wordt vooral ingezet bij chronische klachten of ziekten.

kPNI is een brede integratie benadering van gezondheid en gezondheidsvraagstukken. Vanuit die benadering herleidt een kPNI professional hoe het in jouw lichaam functioneert. Of misschien wel wat er niet (zo) goed functioneert. Een voorbeeld: Stress heeft een grote invloed op ons lichaam, dat snappen we vaak wel. Maar wat is de rol op onze energiestofwisseling? Heeft een veranderde darmflora invloed op onze stemming? Dit zijn een aantal voorbeelden van vraagstellingen binnen de kPNI. Vanuit deze integratie benadering werkt de kPNI. Het is namelijk gebaseerd op dat in ons lichaam alles onophoudelijk communiceert met elkaar. Onze hersenen beïnvloeden bijvoorbeeld op verschillende manieren ons immuunsysteem en die op haar beurt onze hersenen.

Therapie

Van altijd moe naar fitter dan ooit!

Zo zag mijn leven er 15 jaar geleden ook uit, ik was altijd moe. Ik had last van astma en voelde me vaak heel gespannen, waardoor ik niet meer genieten kon van de kleine dingen in het leven en ondernam bijna geen leuke dingen meer. Ik dacht echt dat dit gewoon bij mijn leven hoorde en dat er niets aan te doen was.

Totdat ik besloot om te gaan doen wat ik altijd al wilde…

Ik heb mij ingeschreven voor de Hoge School voor Natuurgeneeskunde en Homeopatie. Ik leerde daar over de invloed van voeding en leefstijl. Ook leerde ik  anders in het leven te staan. Mijn klachten verdwenen als sneeuw voor de zon.

In vijf jaar leerde ik over verschillende diagnosesystemen, therapievormen, het functioneren van het menselijk lichaam en ziektes. Al snel ging ik mensen in mijn omgeving helpen zich ook weer fit te voelen. Ik merkte dat ik het heel leuk vond om de oorzaak van klachten op te sporen en een goed behandelpan te schijven. Niets geeft mij meer energie  jouw van je klachten af te helpen!

“Vanaf dat moment heb ik er mijn werk van gemaakt om anderen te helpen zonder klachten te leven!”

 Ook chronische en complexe klachten!

Direct na het starten van mijn praktijk kwam ik in aanraking  met cliënten met degeneratieve ziektes zoals MS, Parkinson en Alzheimer. Hoewel mijn behandeling zeker wat verbetering gaf, miste ik de wat diepere kennis en de laatste wetenschappelijke inzichten. Omdat ik mij graag verdiep in ingewikkelde vraagstukken ben ik weer een nieuwe opleiding begonnen; klinische Psycho-Neuro-Immunologie. In deze opleiding heb ik kennis opgedaan over de relaties tussen emoties, het zenuwstelsel, het hormoonstelsel en het immuunsysteem. Ook werd mij de kennis aangereikt over de de werkingsmechanismen van veel ziektes en nieuwe natuurlijke behandelmethodes.

Wil jij zonder klachten van het leven genieten?

Er is  meer mogelijk dan je denkt!

Sommige mensen denken dat natuurgeneeskunde iets heel zweverigs is, maar ik heb echt geen glazen bol!

Als je weet dat ongeveer 80% van de ziektes ontstaan door leefomstandigheden, dan kun je begrijpen dat het veranderen van je leefstijl al heel veel invloed heeft.  Vaak adviseer ik cliënten eerst een paar weken een persoonlijk aangepast plan te volgen, de meeste mensen zijn echt verbaasd welke invloed dit op hen heeft en willen daarna niet anders meer. Dat betekent niet dat je levenslang een dieet moet volgen en nooit meer mag zondigen! Je bepaalt zelf waar je je goed bij voelt. Vaak is het mogelijk met de juiste voeding, leefstijl  en wat supplementen klachten helemaal te verhelpen!

Maak meteen een afspraak zodat je zelf kunt ervaren wat mijn behandeling met je doet!

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met me op!

Veelgestelde vragen

Wat is natuurgeneeskunde?
Natuurgeneeskunde is eeuwenoud, maar gelukkig worden moderne therapeuten goed opgeleid en hebben een goede medische basisopleiding. In de opleiding wordt geleerd nooit een mens te schaden en daardoor wordt het risico bij de behandeling zo laag mogelijk gehouden. Er zijn verschillende oude diagnose systemen die worden gecombineerd met moderne diagnose systemen, waarbij net zo lang gezocht wordt totdat alle symptomen in één systeem passen. Voor de behandeling worden uitsluitend natuurlijke middelen gebruikt. Eerst worden deze ingezet om de acute klacht te verhelpen daarna om de oorzaak zo goed mogelijk weg te nemen. Voor meer informatie kijk bij de tab over mij; bij mijn opleidingen.
Kan ik me voorbereiden op het traject?
Bij de start van een van de trajecten wordt altijd de ziektegeschiedenis en eerdere behandelingen uitgevraagd. Het is fijn als er zo veel mogelijk informatie over eerdere behandelingen, medicatie en supplementen is. Dit maakt dat in mijn therapieplan rekening kan houden met deze informatie.
Het is heel belangrijk dat een overzicht van de huidige medicatie meegenomen wordt naar het eerste consult, ik wil niet dat de werking van deze medicatie beinvoed wordt door mijn therapie.

Vraag volledig vrijblijvend een gratis kennismakings gesprek van 15 minuten aan:

4 + 13 =

Praktijk informatie:

 

Openingstijden:

 

Maandag tot en met donderdag

 

9:00 t/m 17:00

 

06 12298111

 

J.H. van Aismawei 13

 

9045PE Beetgumermolen

 

Fonteinland 7 (Voel Je Goed Centrum)

 

8913CZ Leeuwarden

Wil jij zonder klachten van het leven genieten?

Laten dan we samen bekijken welk traject het beste bij jou past!