Neem gerust contact met me op:

Praktijk informatie:

 

Openingstijden:

 

Maandag tot en met donderdag

 

9:00 t/m 17:00

 

06 12298111

 

J.H. van Aismawei 13

 

9045PE Beetgumermolen

 

Fonteinland 7 (Voel Je Goed Centrum)

 

8913CZ Leeuwarden

Vanaf 11 mei 2020 zijn onder voorwaarden weer fysieke consults mogelijk!

 

 

De praktijk

Ik ben heel blij met mijn nieuwe professionele werkruimte met, het is heel  fijn om een zelfstandige ruimte dicht bij huis te hebben. Ik hoor van mijn cliënten dat zij zich prettig voelen in mijn praktijk en dat deze prima bij mij past.

Mijn behandeling richt zich niet alleen op de de symptomen te bestrijden, maar ook de oorzaak van de klacht weg te nemen. Voor mij is het heel belangrijk dat een behandeling slaagt!  Graag schrijf ik een persoonlijk behandelplan voor je!

Bereikbaarheid:

Mijn praktijk bevind zich achter ons woonhuis en heeft een eigen ingang aan het parkeerterrein van de Molewjuk. Volg het bordje Molewjuk naar het parkeerterrein achter de praktijk.

De praktijk is ook prima te bereiken met bus 71. vanaf station Leeuwarden richting afsluitdijk. Bushalte Terhornestrjitte bevindt zich voor de praktijk. De ingang is aan de achterzijde op het parkeerterrein van de Molewjuk.

Als het lastig is om mij te bereiken dan is tegen redelijke vergoeding thuisbezoek mogelijk.

 

Nieuw vanaf eind augustus 2018 ook spreekuur in Leeuwarden

Ik vind het geweldig om samen te werken met de collega’s van het ‘Voel je goed centrum’ in Leeuwarden http://voeljegoedcentrum.nl