Neem gerust contact met me op:

Praktijk informatie:

 

Openingstijden:

 

Maandag tot en met donderdag

 

9:00 t/m 17:00

 

06 12298111

 

J.H. van Aismawei 13

 

9045PE Beetgumermolen

 

Fonteinland 7 (Voel Je Goed Centrum)

 

8913CZ Leeuwarden

Coronamaatregelen: praktijk kan open blijven!

Na overleg met het Ministerie van VWS bleek dat mijn praktijk niet onder de contactberoepen valt en daardoor gewoon open mag blijven mits er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Mocht jij of ik lichte klachten hebben, dan is een videoconsult of het uitstellen van de afspraak een alternatief.

 

De praktijk

Ik ben heel blij met mijn professionele werkruimte, het is heel  fijn om een zelfstandige ruimte dicht bij huis te hebben. Ik hoor van mijn cliënten dat zij zich prettig voelen in mijn praktijk en dat deze prima bij mij past.

Mijn behandeling richt zich niet alleen op de de symptomen te bestrijden, maar ook de oorzaak van de klacht weg te nemen. Voor mij is het heel belangrijk dat een behandeling slaagt!  Graag schrijf ik een persoonlijk behandelplan voor je!

Bereikbaarheid:

Mijn praktijk bevind zich achter ons woonhuis en heeft een eigen ingang aan het parkeerterrein van de Molewjuk. Volg het bordje Molewjuk naar het parkeerterrein achter de praktijk.

De praktijk is ook prima te bereiken met bus 71. vanaf station Leeuwarden richting afsluitdijk. Bushalte Terhornestrjitte bevindt zich voor de praktijk. De ingang is aan de achterzijde op het parkeerterrein van de Molewjuk.

Als het lastig is om mij te bereiken dan is tegen redelijke vergoeding thuisbezoek mogelijk.