Neem gerust contact met me op:

11 + 12 =

Praktijk informatie:

 

Openingstijden:

 

Maandag tot en met donderdag

 

9:00 t/m 17:00

 

06 12298111

 

J.H. van Aismawei 13

 

9045PE Beetgumermolen

 

Fonteinland 7 (Voel Je Goed Centrum)

 

8913CZ Leeuwarden

De praktijk

Ik ben heel blij met mijn professionele werkruimte, het is heel  fijn om een zelfstandige ruimte dicht bij huis te hebben. Ik hoor van mijn cliënten dat zij zich prettig voelen in mijn praktijk en dat deze prima bij mij past. Sommige cliënten vinden het gemakkelijker om naar Leeuwarden te komen, daar ben ik regelmatig regelmatig te vinden dichtbij het station in het Voel Je Goed Centrum.

Mijn behandeling richt zich niet alleen op de de symptomen te bestrijden, maar ook de oorzaak van de klacht weg te nemen. Voor mij is het heel belangrijk dat een behandeling slaagt!  Graag schrijf ik een persoonlijk behandelplan voor je!

Bereikbaarheid:

Mijn praktijk bevind zich achter ons woonhuis en heeft een eigen ingang aan het parkeerterrein van de Molewjuk. Volg het bordje Molewjuk naar het parkeerterrein achter de praktijk.

De praktijk is ook prima te bereiken met bus 71. vanaf station Leeuwarden richting afsluitdijk. Bushalte Terhornestrjitte bevindt zich voor de praktijk. De ingang is aan de achterzijde op het parkeerterrein van de Molewjuk.

Als het lastig is om mij te bereiken dan is tegen redelijke vergoeding thuisbezoek mogelijk.